NOVO!

Super Coffee

дин. 600.00

Delikatna mešavina zrna najfinije kafe arabike i robuste, strogo kontrolisanog porekla, sa sirovim bagremovim medom, prefinjenog, neočekivanog ukusa, podići će Vašu energiju, razbuditi Vas i pripremiti za svakodnevne izazove. Za one koje žele više! I više od toga…

Poboljšava koncentraciju, daje energiju, pomaže sagorevanje i metabolizam masti, čisti jetru i povoljno deluje na zdravlje nervnog sistema.

 

Compare
Kategorija:

Opis

Delikatna mešavina zrna najfinije kafe arabike i robuste, strogo kontrolisanog porekla, sa sirovim bagremovim medom, prefinjenog, neočekivanog ukusa, podići će Vašu energiju, razbuditi Vas i pripremiti za svakodnevne izazove. Za one koje žele više! I više od toga… Maštoviti jutarnji zalogaj pre hitrog odlaska iz kuće, preukusan kao namaz na hlebu ili tostu, idealan „punjač baterija“ tokom pauze na poslu! Poboljšava koncentraciju, daje energiju, pomaže sagorevanje i metabolizam masti, čisti jetru i povoljno deluje na zdravlje nervnog sistema. Sadržaj: Coffea arabica i Coffea canephora (1,3%) ; sirovi, vrcani bagremov med (98,7%). Ne sadrži: gluten, veštačke boje, arome, konzervanse, dodate šećere.

Možda će vam se svideti …

ORGANSKI KAKAO

дин. 600.00

Organski kakao u sirovom vrcanom livadskom medu

CEJLONSKA NOĆ

дин. 600.00

Organski cejlonski cimet u vrcanom sirovom livadskom medu